SLANINOVO-CIBULOVÝ QUICHE

Postup

Počet porcí: 8

1. Zapékací formu potřeme olejem a vysypeme moukou.

2. Listové těsto vložíme do zapékací formy, okraje odřežeme a těsto propícháme vidličkou.

3. Na pánvi rozehřejeme máslo, orestujeme nadrobno nakrájenou cibuli (2 minuty), přidáme nakrájenou slaninu, pepř a restujeme 8 minut.

4. V misce smícháme Gervais de la Crème Česnek a bylinky, smetanu a vejce. Poté přidáme směs slaniny a cibule, znovu promícháme.

5. Směs přemístíme do formy vyložené listovým těstem.

6. Pečeme v rozehřáté troubě na 180 stupňů přibližně 40 minut.

7. Necháme vychladnout a můžeme podávat!

Ingredience

  • 180 g Gervais de la Crème Česnek a bylinky
  • 1 balení listového těsta (300g)
  • 100 ml smetana na vaření
  • 3 vejce
  • 2 cibule (150g)
  • 20 g másla
  • 150 g slaniny
  • Pepř čtyř barev

 

Dále potřebujeme:

  • olej na potření zapékací formy
  • mouka na vysypání zapékací formy

Více inspirace

KRÉMOVÉ ŠPAGETY S KUŘECÍM A ŽAMPIONY
POLÉVKA Z PEČENÝCH RAJČAT
JAHODOVÁ ROLÁDA S BÍLOU ČOKOLÁDOU A PISTÁCIEMI