GERVAIS KOULE S GRILIÁŠEM

Postup

Oba sýry smícháme dohromady a necháme vychladit 30 minut v lednici. Mezitím pomalu zahřejeme cukr na karamel. Jakmile chytne krásnou zlatavou barvu, sundáme z plotny. Přidáme ořechy a pomerančovou kůru. Vylijeme na plech nebo silikonovou podložku, necháme vychladnout a poté rozsekáme v robotu nebo v hmoždíři a nasypeme do misky, ve které budeme obalovat. Ze sýrové směsi uválíme mezi dlaněmi 10 kuliček a obalíme v pomerančovém griliáši.

Ingredience

Na 10 porcí

Na sýrovou směs:

  • 50 g Gervais Original
  • 125 g čerstvého kozího sýra

Na griliáš:

  • 50 g cukru
  • 80 g mandlí
  • nasekaná kůra z jednoho BIO pomeranče

Více inspirace

Špenátové vafle
OKURKOVÁ HUBKA S LOSOSEM
OVOCNÁ GERVAIS HUBKA